Lenmag jo vagy rossz?
Figyelt kérdés
annyit olvastam mar errol, h elosegiti a jo belmukodest. dietazom, es vettem ma egy csomag lenmagot es zabpelyhet, viszont annyit olvasom a kommenteket ezekrol a termekerol, h teljesen osszezavarodtam mar, de fokent arra lennék kivancsi, hogy a lenmagot tenyleg nem szabad nyersen enni? nem mintha ugy szeretném elfogyasztani de néha joghurtba jo lenne. Valojaban meg azert vettem lenmagot, h panirozasra fogom hasznalni a szezammaggal keverve, de errol is olvastam, h inkabb cs fozve fogyassza, de a péktermékeken is sutve van ))esetleg vkinek tapasztalat?2011. okt. 20. 17:05
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Abban igazság van,hogy mindenféle magot be kellene áztatni,mielőtt fogyasztjuk,hogy az enzimgátlók távozzanak belőle.A legjobb hatást így érjük el.De mivel ennek semmi látható jele nincs,kényelmességből úgy esszük,ahogy elénk teszik...
3/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat
2011. okt. 28. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!