Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon rossz ez így? (bőv. Lent)

Nagyon rossz ez így? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

kb egy hónapja van az, hogy "elfelejtek" enni. És amikor már estefelé észbe kapok, hogy hoppá, egy nektarin, talán kettő amit megeszek, mást nem nagyon, meg reggel a tejeskávém (2cukor, kevés kávé sok tej). Hétvégén, általában eszek, mert akkor anyósom nem hagy nyugodni addig, amíg nem eszek, pedig éhesnek nagyon ritkán érzem magam. Van rajtam felesleg, de nem így szeretnék fogyózni, teljes kiőrlésű kenyeret eszem, gyümölcsöt meg mindennap, ha csak pár db-ot is. Rosszul nem érzem magam sose, néha a fejem fáj. Tudni kell még, ha ez fontos, hogy 2 éve 130kg voltam, és most olyan 65-70kg körül mozgok. Mit kéne tennem, hogy tudjak enni normálisan, és ne "felejtsek" el enni?

20/L

2011. aug. 19. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekiállnál sportolni, akkor normálisan tudnál enni. Nem felejtenéd el, az biztos. És jobban is néznél ki, egy kis izom sosem árt.
2011. aug. 19. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Bár én felejtenék el enni!
2011. aug. 19. 20:52
 3/5 A kérdező kommentje:
futok naponta több órát, szobabiciklizek, és zumbázok. :)
2011. aug. 19. 20:55
 4/5 anonim válasza:

Bár én felejtenék el enni.

Én az ivással vagyok így, ez hülyeség de beállítottam a telefonom, hogy óránként csörögjön és akkor iszok vizet :S

2011. aug. 27. 00:13
 5/5 anonim válasza:
Én is,mert túl lefoglal valami
2011. aug. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!