Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » SOS! Mit csináljak?

SOS! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A lányom 14 éves. Kb 158 cm és emellett vékony, izmos alkata van, kb 48 kg VOLT... Csak azt hiszi kövér és le akar fogyni... Mondtam neki, hogy ne tegye ezt, de nem hallgat rám, akármit is mondok és már teljesen kétségbe vagyok esve! 5 napja koplal, naponta alig eszik meg pár szem szőlőt vagy egy 2 decis ivójoghurtot... én már látom, hogy egyre vékonyabb de ő azt mondja le akar fogyni mert úgy érzi kövér!!! Mégis mit csináljak? :((

2017. nov. 28. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem beszélgess vele egy kicsit. A suliból meg úgy mindenrol. Lehet hogy valaki "beszólt" neki hogy dagadt vagy valami ilyesmi egyébként szerintem egyáltalán nem az Ennyi idősen eleve nem lenne szabad fogyozni
2017. nov. 28. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Pont jó a súlya. Magyarázd el neki, hogy beteg lesz, ha nem eszik elég fehérjét, tejterméket, zöldségeket, és szénhidrátot. Írd össze neki, hogy miből mennyire van szüksége naponta az egészsége érdekében.
2017. nov. 28. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:

A "Fogyókúrák" kategóriában naponta le szokták írni a válaszadók, mennyire káros a koplalás és mik a veszélyei, főleg egy fejlődésben lévő tini számára. Talán segít, ha ezeket megmutatod neki.

A legjobb érv az, hogy a koplalástól lelassul az anyagcsere, és utána a korábbi normális mennyiségű ételtől is hízni fog. Aztán jön a jojó egész életében. Voltak, akik ezt megtapasztalták, és jöttek kérdezni, hogy hogyan lehetne visszafordítani a folyamatot, és olyanok is, akik azt kérdezték, mit tegyenek, hogy újra normális mennyiségű ételt tudjanak enni, mert teljesen tönkretették az emésztésüket...

2017. nov. 29. 12:34
 4/6 anonim válasza:

Énis 14/L és 160 cm

40 kg vagyok és leszeretnék fogyni 10-20 kg 😄😄😄😊nincs ebbe semmi rossz....na jo én 2 éve Bulimiás is vagyok......

Hát érdemes lenne egy Pszichológust felkeresni....

2017. nov. 30. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Négyes, te nem vagy normális!
2017. dec. 5. 22:13
 6/6 anonim válasza:
Eszt már sokan mondták 🤣😕🙂
2017. dec. 6. 06:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!