Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szeretnék hízni (többi lent)!?

Szeretnék hízni (többi lent)!?

Figyelt kérdés

szóval egy 17éves lány vagyok, eléggé vékonyacska úgye itt a nyár lesz egykis szabadidőm" a munkám mellett, és szeretnék felszedni pár kilót úgy h rengeteg szénhidrátot viszek be ill. rengeteget szeretnék sportolni mellette. Milyen sportokkal tudok könnyebben izmosodni(konditerem, futás kizárva, ill. egyéb fizetős sportok:S) viszont van a mamáméknál szobabicikli meg vmi ilyesmi gép

[link]

ha esetleg tudnátok videókat küldeni h milyen gyakorlatot csináljak ill. milyen ételeket egyek amik gyorsítsák a súlyom növekedését?

nagyon szépen köszönöm aki elolvasta:) további szép napot:)

2010. máj. 31. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

csak csínján!

nekem 3 kiló fehérjétől 9 kiló jött fel normális kajálás mellett.

2010. máj. 31. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Jók ezek a cuccok nők is szedik a konditeremben, igaz csak a férfiak adagjának harmadát, de látványos!
2010. máj. 31. 20:28
 3/5 A kérdező kommentje:

én nem akarok ilyen cuccokat szedni 1, drága 2, meg ha nem szedem rendszeres akkor meg nem lesz tartos az ,,izmom:S

3, meg a hormonháztartásomat felborítja

de azért köszy:)

2010. máj. 31. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ha fogyatékos vagy akkor húzzál már el a büdös p*csába!

Ha valamiről fogalmad sincs akkor inkább kussolj!

2010. jún. 1. 19:37
 5/5 A kérdező kommentje:
kezdjük ott h én feltettem egy kérdés 2,elmondtam a saját véleményem róla 3,azért tettem fel a kérdést mert igenis ,,tudatlan vagyok de mivel nem engethetném meg magamnak mert nincs pénzem:S így nem ill. te nem hallottál még soha ilyen szerekről" a tv-ben?
2010. jún. 2. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!