Hogyan tudnék fogyni pár kilót? 14/fiú
14 éves fiú vagyok, 150cm és 44 kg.
Egy van egy kis hasam, és oldalt a derekamnál is van egy jó nagy "hupli" fölösleg.
Tudnátok pár módszert mondani, hogyan tudnék lefogyni egy kicsit, mert nagyon ciki, amikor nyáron a strandon vagyok, és mindenki engem bámul!
Már elkezdtem reggelente fekvőzni, és felüléseket csinálni, de egyenlőre nem láttam eredményét.
Ti mit ajánlotok???
Az előző válaszoló hülyeséget írt. Ettől csak éhezni fogsz.Amitől ugye megnő az inzulin a szervezetedben és hízni fogsz ettől a koplalástól.
Magas fehérje tartalmú diétát és jó szénhidrátos étkezést javaslok. (Ne legyen:fehérkenyér,finomított pékáruk,cukor,) onkább rostban gazdag péksütik,kenyér, kb 150g ch.
Köszi a választ!
Mi az a ch.?
És szerintetek ze az étkezésem jó?
Reggeli: egy pohár kakaó
Iskolában: péksütemény, vagy húsos szendvics
Ebéd:általában valamilyen hús és leves, és köret (tészta krumpli)
Vacsora: tejfölös kenyér/péksüti, vagy vajas kenyér és paradicsom, vagy valamilyensajt
Reggelire a kakaó nem jó. A reggeli bőséges, kiadós legyen, és ha már kakaó, akkor ne a cukrozott.
A sulis péksütit pedig hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!