Miért tömik tele a fehérjeszeleteket/zabszeleteket cukorral?
Még a fehérjeszeletnél értem, elvégre többnyire edzés után eszik azt az illetők, így gyorsan kell az energia regenerációhoz, stb-höz.
De például az ilyen 320 forintos zabszeleteket szerintem azok szeretnék enni, akik egészségesebben szeretnének élni, esetleg leadni pár kilót azzal, hogy lassan felszívódó szénhidrátot, rostot, és fehérjét visznek a szervezetükbe megfelelő mennyiségben.
De miért rakják tele cukorral? Most csak arra tudok gondolni, hogy azért, hogy édes legyen, és a cukor olcsóbb, mint egy természetes forrásból származó édesítőszer.
Lehet, hogy rossz irányból közelítem meg ezt az egészet, ezért gondoltam, hogy kiírom ide ezt a kérdést.
Köszi a válaszokat.
a zabkeksz meg a zabszelet meg a többi ilyen sima parasztvakítás, alig van benne hasznos rost, cukros az egész
sajnos a magyar élelmiszeripari termékfejlesztő mérnökök ennyit tudnak, külföldön azért kapni olyan fehérjeszeletet ami tényleg jó, pl. a mars protein szelet, 19g fehérjét tartalmaz de csak 200kcal az egész, komplett étkezést ki lehet vele váltani akkora
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!