Igyál sört naponta min. 1 üveggel (5 dl.) Nem berúgás vagy alkoholra szokás céljából, az nem jó, hanem mert 200-250 kcal 1 sör és étvágyat csinál, mellé kívánsz enni.
Ha pedig eszel, akkor ne üres kalóriákat, hanem olajos magvakat: mogyoró, pisztácia, napraforgómag, lenmag, dió, kesudió stb., mert ezeknek is magas a kalóriatartalmuk, de a fehérje és telítetlen zsírtartalmuk is.
A vegán testépítők is ilyesmiket esznek és elég szépen néznek ki, egészségesek.
A sör sokaknál helyettesíti az evést, de amúgy se alkohollal hízzunk már...
Mindenképpen kalóriatöbblet kell, egyeseknek pedig edzés is, mert nem mindenki tud zsírt felszedni, legalábbis észrevehető tempóban... Hogy ezt hogyan éred el... Kit ez laktat, kit az, erre nincs recept. Nyilván ne kalóriaszegény ételekkel tömd meg a hasad. Szénhidrátból sokunknak könnyű sokat enni s nem laktat olyan jól (már akit, de tipikusan ez a helyzet), a zsír jobban laktat, inzulinválasza sincs, viszont tömény s emiatt kis mennyiségben is sok kalória van. A kombinációjuk a "leghizlalóbb", de nem biztos, hogy az a legegészségesebb módszer.
Mindenesetre valami jó, egészséges étrend kellene, plusz kalóriával.
A napi 1 sört csak azért javasoltam (ja és aki utálja, annak lehet 3 dl száraz bor is, én a bort nem szeretem) mert nálam étvágygerjesztően hatott. Idegi problémáim voltak, depresszió és ez étvágytalanságot okozott, olyannyira hogy már a 40 kiló felé közeledtem. Doki javasolta, hogy igyak vagy 1 pohár bort vagy 1 kis sört délután vagy vacsoraidő körül ha nem tudok enni és az majd meghozza az étvágyat. És így is lett.
Ha pedig valaki nem szeretne alkoholt bevinni akkor a malátaital is vagy az alkoholmentes is jó, csak nem az ízesített változatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!