Hogyan tudnék újra visszahízni? Szeptember óta lefogytam 9 kilót és most 51 kiló vagyok, de vissza szeretnék hízni 59 kilóra, van ötletetek?
Ugyan már! Még, hogy "veszélyes" lenne. Hagyjuk már...
40 éve velem is szedettek, egészen pici gyerek voltam, talán 1 éves.
Szerintem sehol nem írtam hogy "veszélyes" lenne.
Azt írtam hogy nem gyenge. ÉS tényleg nem az mert én 1-2 hétig teljesen kivoltam tőle. Nem tudtam koncentrálni, kába voltam stb, stb, aztán elmúlt.
Azért írtam mert nem mindenkinél jön ez ki, de ha a kérdező például elkezdené szedni akkor tudja hogy milyen..!
Nem hiszem hogy te ilyet szedtél 1 évesen mert 2 éves kor alatt nem szabad szedni. Én nem szirupot ittam (mert szerintem te arra gondolsz) hanem a tablettát szedtem.
Inkább informálódj mielőtt ilyet írsz.
6-os nem hiszed? Akkor biztos hazudok...
Szüleim mesélték nekem. Biztos ők is hazudoznak.
Nem voltam még másfél éves sem. Hazudik mindenki, csak te vagy helikopter. Igazad van. Te egy rendes ember vagy! Ne is higgy senkinek. Idióta.
És még annyit tennék hozzá, hogy kikérem magamnak, és megkérlek, hogy ne képzelegj!
"Én nem szirupot ittam (mert szerintem te arra gondolsz) "
NEM arra gondoltam!! Hanem a gyógyszerre! Mivel erről volt szó, én erre válaszoltam! Különben oda írtam volna, hogy szirup! De nem az volt, hanem szemes, rendes gyógyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!