Férfiak ti mit szoktatok reggelizni és vacsorázni?
A párom a férfi, nos, ő legtöbbször zabkását vagy sütit reggelizik. Fizikai munkás és a reggelinek ki kell tartania a 8 órás műszakban 16-20 km biciklizéssel, így szép nagy zabkását vagy sütit visz, amit bent eszik meg 6 után. Édesszájú, de van sós sütije is (de minden vitt sütijét én készítem, emiatt erősen szénhidrátszegények). A rizs/rántotta, rizs/harcsapástétom kombó is gyakori nála.
Vacsorázni ami főtt étel van, ha semmi nincs, akkor mazsolás rizssüti (frissen készítve mikróban) csokival vagy gyümölccsel, illetve földimogyoró. Vagy ha épp van itthon kenyér (havi egyszer süt), akkor az sajttal.
Reggeli: saláta sajtokkal, egy szelet kenyér
Vacsora: tükörtojás sült bacon, vagy melegszenya, vagy sali-Wurst.
A férjem szinte mindig zabkását vagy különféle tk. gabonákból készült műzlit eszik szárított gyümölcsökkel - reggel nem túl éhes, és ezek könnyű ételek számára.
Tízóraira eszik rendesen.
Vacsora nálunk a főétkezés, ilyenkor van meleg étel. Változó, mit eszünk, ma pl. vörös-és barnalencse lesz vegán tejföllel, pirított gombával, petrezselmyesen. Tegnap patiszon, quinoa, saláta volt. Holnapra Sütőtökkrémlevest terveztem.
reggelire 3 főtt tojás,2 paradicsom,1 paprika,2 szelet puffasztott rizs és 1 alma.
vacsora általában valamilyen hús és zöldség pl brokkoli.
hétvégén meg rántotta a főtt tojás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!