Ez megfelelt egy diétás uzsonnának?
Egy óriás natúr joghurt fele, bele egy nagy kanál zab, és egy 20g almachips.
Rá 3púpos kanál édesítőszer. :)
Diétás volt?
#Utolsó Mi volt benn a hiba? :)
Sztd hány kcal lehetet? :)
Almachips az 71kalória az egész..
Leginkább semmilyen, nincs vele gond, de nem tudom, segít vagy nehezít vagy mi van. Mivel én farkaséhes lennék tőle, nekem nem diétás. De másnak kiváló lehet, persze tápanyagot nem sokat ad, de az nyilván a főétkezések dolga.
Kalória- és tápanyagszegény, de ez nem ekvivalens a diétással, bár nem tudom értelmezni a "diétás" szót.
Sokféle diéta van s ha fogyást célzó diétára gondolsz, az is lehet szinte akármilyen.
#utolsó 3kanál pici kanállal csak azért írtam hogy puposan mert elég jól csurdig öntöttem.
És amúgy meg magában a natúr joghurtot ki nem állhatom.. Mert olyan savanyú.
De inkább fogyasztom édesítővel.
De annak mi értelme úgy? Annál még a cukrozott joghurt is cukorszegényebb, mint amit te tettél bele.
Ehetsz túrót vagy éppen finom növényi pl. mandula vagy zabjoghurtot is, ami eleve édeskés, de nem a hozzáadott cukor miatt hanem a mandula, zab természetes édessége miatt.
Tök értelmetlen olyasmit fogyasztani ami neked nem ízlik aztán teletolni cukorral.
Hogy a kérdésre konkrétan válaszoljak: egyáltalán nem volt diétás.
#utolsó :én nem értem mi a baj vele.
3kanál édesítő és egy kis szárított alma olyan nagy bűn lenne?
Meg a joghurt és a zab.
Ma nem ettem sokat.
De leírom:reggeli:65g zabkása
Ebéd :párolt zöldség 450g
Uzsonna és vacsora ez volt.
13/l |fejlődő szervezet|
Szerintem is az a baj, hogy megpróbálsz diétásan enni aztán tele rákos cukorral. Ennek semmi értelme!
Amit ettél meg nagyon kevés egy napra, alultápláltsághoz és hiánybetegségekhez vezet ha állandóan így étkezel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!