Tudtok olyan diétás fagyi receptet ami fagyasztás után is krémes állagú marad?
Figyelt kérdés
Már annyi mindent kipróbáltam de fagyasztás után mind kemény.segítsetek2017. máj. 27. 16:00
1/2 anonim válasza:
Kompresszoros fagylaltgéppel megoldható.
Gondolom, olyanod nincs, és nem is kevered át óránként a fagyó keveréket. Így kikristályosodik a szerkezete és kemény lesz. Fizika.
2/2 anonim válasza:
Ahogyaz első írja, de az azért sokat segít, ha zsíros a fagyi s nem vizes. Így sem lesz totál krémes, de azért megteszi. Én se kevergetem át félóránként sokszor, ahogy elvileg a gép nélküli fagyikészítéskor kell...
Bár lehet, hogy a zsíros jégkrém neked nem diétás, nekem pont igen, csak szénhidrát alig legyen benne. Ami nem zsíros, az nem fagyi, csak valami ízesített jég, egyszer valami kémikus elemezte a gasztroblogján, hogy mennyi zsír kötelező bele, hogy jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!