Hogyan tudnék hízni?
Nem az, hogy mit, mennyit. Többet kell enned, bizonyára. Abból, amiből tudsz viszonylag sokat enni, ez mindenkinek más. Én pl. lazán túl tudnám enni magam zsírból, de van, akit úgy laktat, hogy csak fogyni tud zsíros étrenden s van, aki rosszul lesz tőle. A szénhidráttal kicsit hasonló a helyzet.
Próbálkozz, miből megy be sok. Ha nekem már étvágyam sincs, sokszor akkor is tudok (jófajta) édességet enni vagy egy marék mogyorót... Egyél még többször, ha az segít.
Ha nem tudsz többet enni vagy nem segít vagy csak szeretnél izmosodni, ami szerintem sosem rossz ötlet, nos, akkor eddz. Még fiatal vagy a súlyzókhoz, de saját testsúlyos erősítő edzést azért csinálhatsz. De még a sprintelés is hoz izmokat, a hosszútávfutás már nem igazán... Úgy tűnik, van, aki extrém nehezen szed fel zsírt, akármennyit eszik, de az izmosodásnak mennie kell, ha jól csinálod. Természetesen akkor is kalóriatöbbletben kell enned s a megfelelő fehérjebevitel is fontos (akárcsak az életed bármely szakaszában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!