Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hizni szeretnek, mit egyek?

Hizni szeretnek, mit egyek?

Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok es 164-5 cm kb.hizni szeretnek,de nem megy.az a helyzet hogy nem mindig van etvagyam,van mikor egy nap semmit se eszek kb mert nem vagyok ehes maskor pedig rettento sokat.miket kell ennem kb?es a nap melyik szakaba van az hogy akkor egyek sokat?pl este.ugye a fogyosok este ne egyenek,en ha este eszek tobbet lesz hatasa?

2017. júl. 13. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Rendszeresen kéne ételt fogyasztani 3-4 alkalommal a 4 edik alkalom az attó függ hogy mennyire vagy éhes..És én azt tudom javasolni hogy ő egyél olyan ételt amit szívesen fogyasztasz...aztán az estéről meg annyit hogy általában este szoktak enni..
2017. júl. 14. 00:23
 2/4 A kérdező kommentje:
koszonom:))tavaly 1 het alatt fogytam 7 kilot es azota sehogy se tudom visszaszedni.bant ha anorexiasnak csufolnak😀es kb ennyi,hizni szeretnek de sajnos ha rossz kedvem van vagy valami akkor etelmegvonassal buntetem magam.. :Ssss ettol szeretnek megszabadulni es inkabb forditani de sajna nem megy..
2017. júl. 14. 00:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem számít a napszak, az összbevitel számít. Ne érdekeljen, hogy nem vagy éhes, enni akkor is kell. Van, aki sosem éhes, az szerinted éhenhal? Ha normális, akkor nem, hanem eszik.

Rendes, egészséges ételeket egyél, nem a konkrét étrend számít, hanem a mennyiség s persze az egészséged miatt az összetétel is, de csinálhatod sokféleképp. Én szénhidrátdúsan és zsírdúsan is simán tudnék többletben enni, de van, akit egyik vagy másik túlságosan jóllakat.

Ha nagyon laktat a térfogat, akkor egyél töményebb ételeket, amennyiben az neked működik. Vagy sokszor.

Valami jó fehérjeforrás, némi zsír, zöldség s ezen kívül még valami kalóriadús cucc, hogy szénhidrát (pl. gabona, gyümölcs) vagy zsír vagy mindkettő, az a te dolgod, illetve a szervezeted majd közli, hogy mivel érzi jól magát.

2017. júl. 14. 02:37
 4/4 A kérdező kommentje:

vacsira jó a 2 vajas zsemle paradicsommal és mozzarella sajttal?

vagyis hat vacsi..ejfelkor mi szamit vacsinak😀😀

2017. júl. 25. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!