Az emberek miért nem akarnak egészségesen élni?
Lusta, kényelmes, ignoráns, azt hiszi, ő sebezhetetlen...
Az emberek egy része nagyon hedonista. Én is, de én nem élvezem, ha belebetegszem az életmódomba vagy lenyomom magam vackokkal vagy fáj a hasam :D Szóval én egészségtudatos vagyok és közben pompásakat eszem, legjobb. Persze kellett hozzá kutakodás és munka, de hosszú, széles életet akarok, nekem megéri. S nem görcsölök rá, hisz az sem egészséges.
De sok ember csak tolja a megszokott ételeit és megpróbálja homokba dugni a fejét.
Mozogni sem egyszerű, én is tapasztaltam, bár én nem bírom ki a totális inaktivitást, szükségem van minimum sétára. De edzeni azért kell némi elszántság s erőfeszítés. Na ezt sokan nagy ívben kerülik...
Teljesen igazad van abban, hogy az idő és a pénz szinte mindenki esetében kifogás. Sokan járnak edzőterembe napi 10-12 óra mellett is, én pedig 500 forintból is egész jó kis szálkásító étrendet tudnék kihozni, csak éppen nem lenne annyira hedonista, mint most.
Nekem jók a génjeim, sosem megyek orvoshoz (fogorvost kivéve), nem szedek gyógyszert, max. évi párszor fájdalomcsillapítót, s ez így volt a rosszabb étrendemen is, de azért nem hiszek abban, hogy ehetek bármit, úgyse lesz bajom. Amúgysem csak a betegségekről van szó, jó közérzet, izomtömeg, ez is fontos ám.
Mivel foglalkozol pontosan, elárulnád?
És miért vagy ebben olyan biztos?
A kérdésem a 10-esnek szólt.
12-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!