Testsúlybeli "problémák" megoldása táplálkozással és mozgással?
Én is így voltam veled futottam sportoltam de neked jó lehet a tánc is úszás még a gerincnek is jó :)
A másik része a táplálkozás gyümölcs nagyon egészséges de csak reggel este nem. Abonett jó a kenyér helyett szacharin a cukor helyett. Nasi ötletek mogyoró az csonthéjas dió ilyenek ha nagyon csokis nasit szeretnél vannak ezek a gluténmentes fánkok csokik egészségesebbek de drágábbak picit. Remélem tudtam segíteni
Gyümölcsöt két étkezés között egyél, én tízóraira és uzsonnára szoktam gyümölcsöket enni. Kenyeret is ehetsz, de részesítsd előnyben a teljeskiörlésű tönkölybúza kenyeret, jóval laktatóbb, mint a fehér kenyér, kevesebb kell belőle.
Nasinak finom pl ha natur joghurtba teszel finom, érett gyümölcsöket, most sokféle van, de süthetsz is sütiket, rengeteg receptet találsz a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!