Szerintetek ez így egészséges, vagyis lehet vele egy picit fogyni?
Van rajtom egy pici felesleg (annyira nem látszik de én érzem) és a véleményeteket szeretném kikérni, hogy ez az étrend jó-e. Csak 2-3 kilót szeretnék leadni.
reggeli:zöldséges melegszendvics 4 db szénhidrátcsökkentett toast kenyérből+1 bögre tejeskávé (gyümölcscukros)egyébként hétköznap mindig zabkását eszem vízből tele gyümivel, csak most hétvégén mindig valami mást szoktam
tízórai: 1 actimel
ebéd: gillcsirke zöldségsalival
uzsonna:3%-os natúr yoghurt benne egy kis zab, méz és sok sok gyümi
edzés:Rubint Rékának a "2 1 sorozat"-ára (bocsi nem tudtam linket adni,de youtubeon fent van) mindig más edzést csinálok, futni is el szeretnék kezdeni csak akkor megbámulnak...
vacsora:2 db tükörtojás paradicsommal
emellett 2-3 liter víz
előre is köszi a válaszokért:) 12/l
főleg a combom vastag
Szia :)
Először is, helyi fogyás nincs. Vagy fogysz mindenhonnan, vagy sehonnan.
Az étrended, amit ide is leírtál nem attól lesz jó, ha keveset eszel. Hanem attól, ha rendesen kiszámolod, hogy mennyi kalória, mennyi fehérje, mennyi CH.
Szerintem ne kezdj fogyó kúrába amúgy, 12 éves vagy...
De ha mégis utána akarsz nézni ezeknek a dolgoknak kicsit, akkor én a lifetiltet ajánlom, ott minden szükséges információt megtalálsz.
(Eszedbe ne jusson 12 évesen tápkieget szedni, nem azért ajánlottam, hanem azért, mert oda minden össze van gyűjtve egy helyre!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!