Tényleg szörnyű az étrendem?
A lentieken kívül heti 300 g földimogyorókrémet, heti egy tábla tejcsokit, 2 db élőflórás natúr joghurtot eszem, napi 1 g aszkorbinsavat iszom. 25 éves vagyok, 173 cm, 57 kg, napi 1 km sétán kívül nem mozgok, szellemi munkát végzek itthon. Folyton erőtlen vagyok, de nem kívánok ennél több ételt. (Egyrészt amióta az edzős időszakomban úgy túlettem magam tömegnövelési szándékkal, hogy orvoshoz kellett mennem. Másrészt amióta folyton be van gyulladva a fülem, torkom és nyelés után a nyelőcsövem tetején és a garatomban érzem az ételt, ha nem pépeset eszem.)
▾▾▾▾▾ REGGELI ▾▾▾▾▾
4 szelet fehér toast kenyér
60 g Kaiser májas, vagy Hamé makrélás pástétom, vagy brindza
40 g majonéz
2 gerezd fokhagyma
▾▾▾▾▾ TÍZÓRAI ▾▾▾▾▾
2 db Univer bébiétel (2 * 163 g = 326 g, felváltva 5 fajta)
▾▾▾▾▾ EBÉD ▾▾▾▾▾
Heti 2-szer:
fél kistányér Cordon Bleu
5 db burgonyakrokett, vagy hercegnőburgonya
80 g majonéz
Heti 2-szer:
kistányér főtt krumpli, enyhén sózva
Heti 1-szer:
ugyanaz mint reggelire, plusz egy bébiétel
Heti 2-szer:
kimarad
▾▾▾▾▾ UZSONNA ▾▾▾▾▾
kimarad
▾▾▾▾▾ VACSORA ▾▾▾▾▾
ugyanaz mint reggelire, plusz egy bébiétel
Izombontás gerantált. Szerinted rád nem vonatkozik az, hogy szükséged van fehérjére az élethez? S nemcsak pár dekára naponta.
Súlyoddal mi történik? Mert ha folyamatosan fogysz, akkor világos, hogy túl keveset eszel. Ha nem, még akkor is lehet belassult anyagcseréd, ami nem egészséges.
Könnyen el tudom képzelni, hogy nem tudsz rendesen működni ennyi ilyen evéssel.
Hát ebből konkrétan a cordon bleu meg a burgonya ért valamit meg a bébiétel
A többi egy marék szemét, üres ch. Mellesleg... ez kb. semmi. És undorítóan is hangzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!