A víztől meg lehet hízni?
Jó tudom ez most hülyén hangzik és nem is vagyok valami anorexiás #&@{.
De megfordult a fejemben hogy ha a tevéknél a víz zsírként raktározódik a púpjában akkor ez embereknél is előfordul-e?
egyúttal fordított módban egy teve meg tud e hízni a hasára vagy azt a zsírt is a púpjában tárolja?
aahhhh... lovagolhatsz mindig az utolsó 2 soromon (vagy hogy ez az aahhhh nem úgy hangzik mint egy fárasztó aahhhh) akkor is rögtön azzal kezdted hogy:
"A vizet zsírrá alakítja a teve? Te hol művelődsz?"
és ez taplóság
igen neked is igazad van ebben :)
de a felhasználónevemet inkább nem fedem fel... nem csak azért mert az a nevem hogy "Az Mindegy"(szó szerint) és nem csak azért mert tudom hogy nem ez az egyetlen cikis kérdésem (a "Mit jelent a szálkásítás?" és a ponys kérdések mellett :) ) de azért is mert mert szerintem nem csak nekem kéne óvatosan válaszolnod
tapasztalatból mondom hogy csak egyszer szólj be rossz embernek és azt is megbánod mikor először beszóltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!