Szerintetek mi lesz, ha eszek ilyet is? (Napi 30-50 grammot)
2017. máj. 17. 16:33
1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a macska az növényevő? (Mivel csak 4% a hústartalom benne, a többi a gabona!:D)
2017. máj. 17. 16:34
2/9 A kérdező kommentje:
Gabonafélék, Hús és állati származékok (4% baromfi), Növényi eredetű származékok, Olajok és zsírok, Ásványi anyagok
2017. máj. 17. 16:34
3/9 A kérdező kommentje:
Jah elnéztem. Csak a baromfi 4%.
2017. máj. 17. 16:35
5/9 A kérdező kommentje:
XD.
2017. máj. 17. 16:57
6/9 anonim válasza:
Nem, a macska nem növényevő, hanem obligát húsevő ragadozó, és ezt a szemetet tuti nem adnám a macskámnak. Te azt eszel, amit akarsz, egészségedre ez biztos nem fog válni. Amúgy nem értem, miért akar valaki macskaeledelt enni, már ha ez nem vicc, de hát sáskát, pondrót is esznek a világ bizonyos tájain (amúgy az egészségesebb szerintem ettől). :P
7/9 anonim válasza:
Múltkor ezért akadtam ki a kutyakajákon. Gabonát árulnak kutyáknak még 7-800 Ft/kg áron is. Vicc. Bementem a henteshez, vettem inkább olcsóbb húst neki.
8/9 anonim válasza:
Ha meg tudod enni azt a büdös borzalmat, érdekes vagy. Amúgy egyéni érzékenység kérdése, mi lenne, én kihánynám szerintem...
Azt én se fogtam fel soha, hogy egy ragadozónak miért gabona alapú tápot készítenek (OK, azért, mert az olcsó, de akkor is, megveszik).
Szerintem nem fordul fel tőle az ember, a hozzávalók alapján. De akkor sem ajánlom.
9/9 anonim válasza:
Nem csoda, ha betegek lesznek szegény cicák...
Én tutira nem enném meg, eleve nem eszem gabonát, a többi összetevő sem vonz igazán :) De ismerek olyat, aki megkóstolta, és nem lett tőle semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!