18 éves fiú vagyok,170 cm 53kg, szerintetek vékony vagyok?
Valószínűleg ilyen típus vagy. Esetleg sportolhatnál, edzhetnél, akkor legalább izom lenne rajtad.
Csak így számok alapján valóban vékony vagy. De ha te így jól érzed magad és másnak jó vagy így, akkor nem kell túlaggódni, ilyen vagy és kész.:)
Aki sikeresen s egészségesen tömegel, az is lehet, hogy napi egyszer eszik és szalonnát is bőven, ez azért nem ilyen kategórikus dolog. Az összbevitel számít, de hogy az energia zsírból vagy szénhidrátból jön, az egyéni. Kinek mi a jobb.
Igen, kérdező, vékony is vagy, az izmod is kevés, ilyen számokkal ez elég egyértelmű. Tömegelj. Nemcsak a kolbászban van kalória és fehérje... Nekem speciel szénhidrátos étrendben kell a legtöbbet ennem, hogy ne éhezzem, mert az nem laktat. Zsíros szénhidrátszegény étrenden a legnehezebb elhízni a legtöbb embernek (más kérdés, hogy sokaknak ez nem való, bár minden egészséges ember túlél így, a szervezetünk így működik). Ha sok a zsír és a szénhidrát, na az már más.
Van, akinek nagy a kalóriaigénye az evési képességeihez képest s nem bír töméntelen szénhidrátot enni. Pl. akinek napi több kiló főtt rizzsel jönne össze a kalória... Durva. Na ilyenkor van értelme némi plusz zsírnak. Nem kell zsírbombákra gondolni, pár tojás, sajt, olajos mag, picit több zsír az ételekben...
De kalóriatöbbletben kell enned, nincs mese. Hogy miből viszed be konkrétan, ott van némi szabadságod.
2-3 ürítés még normális, de ennek semmi köze az anyagcsere sebességéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!