Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek duci? Fogyókúrázni...

Szerintetek duci? Fogyókúráznia kéne?

Figyelt kérdés
A barátnőm 155 cm és azt hiszem 52-53-54 kg Szerintem ő nagyon szép meg vékony is de ő azt állítja hogy fogyókúrázni a kellene! Én nem értem őt... Ő a legszebb és majd nem a legvékonyabb az osztályban de hiába győzködöm! Régen mindíg evő versenyeket csináltunk meg ilyenek mert mindketten szeretünk enni! De mostanában látványosan keveset eszik + régen amikor futásról volt szó röhögtünk ma még pont monda hogy szeretne futni! +Infó (ha fontos) van lyuk a két lába közótt tehát nem x lábú hanem o! Ez anorexia lehet ? Mert tényleg nagyon vékony! Persze ő dönti el de a legjobb barátnőm és nem akarom hogy 12 évesen fogyókúrázzon meg egyébként is ezzel foglalkozzon! Ugye ő nem duci még nem is kéne fogyókúráznia? (Részből is a legjobbak között van)

2017. máj. 10. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:

mond meg neki ha 12 évesen el kezd fogyókúrázni, nem lesz magasabb,alacsony marad!

(tapasztalatból mondom)

2017. máj. 10. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy nagyon vékony lenne, sőt valószínűleg van rajta egy kis husi. 10cm-rel magasabb vagyok, ráadásul nem kiskamasz, hasonló súllyal a pont jó kategória.

Ennyi alapján nem tűnik anorexiásnak, egy kiskamasznak sportolni kell nem evőversenyeket csinálni.

Az x és o láb pedig fejlődési baki, gyakori ha növekedés közben d vitamin hiány lép fel. Nekem is O lábam van, semmi köze az anorexiához, sosem volt étkezési zavarom.

Ha pedig simán rés van a combjai között az alkati kérdés is lehet, van aki ducibb és úgyis van rés, van aki vékonyka és úgy sincs.

2017. máj. 10. 22:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen ez érdekes hogy ismerek olyat aki 170 cm és 55 kg kb de ő húsosabban néz ki mint a barátnőm! Tényleg elég vékony! Nem husi abszolút 😐😐
2017. máj. 10. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!