Egy amerikai könyvben olvastam, hogy jobb 3x enni, mert nem leszünk olyan éhesek és kiegyensúlyozottabban eszünk
Az igazság az, hogy én amikor reggeli után még 10 körül eszek valamit akkor éhesebb vagyok délig, minthogyha nem ennék semmit
Ez mitől lehet ? És hogy érdemesebb étkezni ? Hányszor ?
2010. máj. 16. 08:42
1/10 anonim válasza:
Szerintem 4-szer!
2010. máj. 16. 08:49
2/10 anonim válasza:
08:49! Egyet értek tartalmas hozzászólásoddal. Egy apró megjegyzést szeretnék tenni! Ha a kérdező ánusa engedi,úgy közbe iktathat negyedóránként egy-egy rántott /panírozott/ sütőtököt. Hiszen ezzel tehermentesíti az agykapacítását!Jelenleg 9:13-van,ezért a legközelebbi tehermentesítő sebesvonat restije,később fog dezinficiálni.Sajnos a lecsós diósbeigli, bemákosodott,ezért az esztergályosok,forgalom megbénító sztrájkja végleg szemben állást tanusít a Gaus görbével. Remélem hasznos hozzászólásom több pontot érdemel,mint a kérdező IQ-ja! (legalább 75-öt)
2010. máj. 16. 09:17
3/10 A kérdező kommentje:
Az első 2 válaszolót, pontosabban EGY ÉS UGYANAZT a válaszolót sajnálattal értesitem, hogy az agya 2 évvel ezelőtt lejárt, mellesleg a 73%-ával joga van BEFOGNI A POFÁJÁT
Minden további hozzászólása az égési folyamathoz járul hozzá, ha még eddig nem égetted le magad eleget
S.EGGFEJ !!!!
2010. máj. 16. 10:03
4/10 anonim válasza:
S után nem kell pont!
2010. máj. 16. 10:38
5/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy kitöröljék a regisztrációm, mert muszáj az olyan bunkóknak, mint te, megmondani a frankót ! HA-HA, megint marha voltál xDDDD
Nem is vagyok hölgy XDDDD hogy tudsz igy megnevettetni, te emberke ? :-D
2010. máj. 16. 10:46
8/10 anonim válasza:
hát sztem 5ször jobb enni
én úgy szoktam h reggelire általában sokat, utána 10 felé gyümölcs, utána ebéd, aztán úgy 4 körül gyümölcs és 6 körül vacsora
nekem ez vált be
ha 3szor ennék tuti többet ennék, mert kilennék éhezve:D
2010. máj. 16. 14:44
9/10 anonim válasza:
nekem a 3 kevés.5x eszem inkább kevesebbeket,kb.2-3 óránként.(mellette sportolok is)bevált,csak arra is oda kell figyelni miket eszel(nem mindegy,hogy hamburger csokival egész nap vagy csak napi egyszer)
2010. máj. 16. 17:51
10/10 anonim válasza:
Hát szerintem meg emberfüggő. Én hetekig próbáltam átállni az "egészséges" napi 5X-i kisebb adagokra és a rengeteg vízfogyasztásra. Az eredmény? Állandóan éhes voltam, ráadásul óránként jártam pisilni. :D Most visszaálltam arra, hogy napi 3X eszem (az összkalória ugyanannyi), és akkor iszom, ha szomjas vagyok. Sokkal egészségesebbnek érzem magam. :) :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!