Milyen étvágycsökkentő módszerek tippek ételek italokat ismertek?
Figyelt kérdés
Nem eszek sokat normálisan étkezem de viszont fogyni szeretnék. Viszont nem igazán jött össze eddig pedig mozgok is rendszeresen és az étrendre is figyelek. Természetes étvágycsökkentőkre nem tablettákra. Előre is köszönöm a válaszokat2017. máj. 9. 22:02
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam. Természetes étvágycsökkentőkre gondoltam
2017. máj. 9. 22:04
2/8 anonim válasza:
Evés. Természetes folyamata az életnek és csökkenti az étvágyat. :) nem fogja megakadályozni a fogyásodat ha annyit eszel amennyi szükséges
3/8 anonim válasza:
Ha nem eszel sokat és odafigyelsz az étrendedre, akkor mi a fenének bármilyen étvágycsökkentő?
Vagy koplalni akarsz? Mert azzal nem fogsz fogyni.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem koplalni szeretnék csak kicsit kevesebbet enni. Koplalni próbáltam már és igaz fogytam de rossz élményeim vannak róla.
2017. máj. 9. 22:34
5/8 anonim válasza:
Utifűmaghéj vízbe keverve, nocarb tészta,lenmagliszt,sok rost:teltségérzetet ad,nem kivánod annyira az ételt.
De jól írták előtte,a lényeg a minőség,egyél eleget,ne éhezzél,csak kevesebb kalóriát mint most.
Ne egyél üreskalóriát,folyadéknak csak vizet igyál.
6/8 anonim válasza:
Fogyni nem úgy kell, hogy kevesebbet eszel, hanem hogy optimálisabban táplálkozol. Ahogy írták, üres kalóriás szénhidrátokat (főleg a gyorsan lebomlókat, fehér liszt, cukor) kell minél jobban kizárni az étrendből. Ezek ráadásul nem is túl laktatóak, tehát borzalmas mennyiséget meg lehet enni belőlük. Tk. lisztes kenyérrel pl. sokkal hamarabb eltelik az ember, így egyből kevesebbet is fog enni anélkül, hogy művi úton próbálná csökkenteni az étvágyát.
7/8 anonim válasza:
A legjobb természetes étvágycsökkentő a fehérje, a zsír és a rost (kb. ebben a sorrendben).
8/8 anonim válasza:
a kávé csökkenti az étvágyat és fogyaszt is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!