Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lejuthatott a tüdőmbe vagy...

Lejuthatott a tüdőmbe vagy elzárhatott hörgőt, légutakat?

Figyelt kérdés
Félre nyeltem ma egy darab csokit, ez olyan két órája történt. De olyan, mintha még most is éreznem. Azt olvastom, hogy megakadhatott a hörgőmbe, és akkor onnan akármikor bekerülhet a tüdőmbe és akkor meghalok. Vagy pedig még ott lehet a légcsövemben de olyan helyen, hogy még nem ért el olyan helyet, hogy megfulladjak. Az éjszaka folyamán ez bármikor megtörténhet és akkor már nem kelek fel. Ez létezik??? Nagyon megijedtem, még csak 19 éves vagyok..
2017. máj. 9. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, valószínűleg csak megsértette/megnyomta kicsit. Ez is olyan helyzet, amikor belemegy valami a szemedbe, aztán hiába szeded ki, utána még sokáig úgy érzed mintha még mindig benne lenne. Ne félj :)
2017. máj. 9. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha elzárta volna a légutat, nem kapnál levegőt.

Biológiát tanultál? Nézd meg a tüdőről szóló részt, és nyugi.

2017. máj. 9. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!