Akkor most mit együnk?
mindenki azt mondja hogy az ételek tele vannak ilyen-olyan mérgező anyagokkal.
ha ez tényleg igaz akkor mit együnk?
füvet?
Én élek ahogy kell, nem foglalkozom ilyen marhaságokkal, szalonna tepertő csülök minden jöhet, még a csipszet is imádom.
Ha azon aggodalmaskodnék hogy ebbe mi meg abba mi van az nem lenne jó, ill mire lenne jó? ami jól esik azt megeszem és kész.
Füvet azért ne. :D
Szerintem mindent lehet enni, mértékkel.
Jó, azért ne essünk már át a ló másik oldalára. Úgy beszélünk, mintha itt egymás után dobnák fel a papucsokat az emberek 40 évesen, és nem nőne folyamatosan a várható élettartam meg egészségben eltöltött évek száma, stb. Meg kell válogatni, mit eszünk, adni kell a minőségre, de ez az alapélelmiszerektől való rettegés beteges.
Nem lesz bajod a kenyértől - maximum ha hízol tőle vagy cöliákiás vagy. Nem lesz bajod a tejtől csak ha laktózérzékeny vagy allergiás vagy. Ehetsz bátran zölséget-gyümölcsöt, csak mosd meg, stb. Nem kell túlzásokba esni.
Semmi sem tökéletesen egészséges, de vannak jobb és rosszabb ételek. Tedd meg, amit tudsz s remélhetőleg a szervezeted elintézi a többit, ahogy a mozgáskor keletkező szabad gyököket és az izomszakadásokat is lekezeli, márpedig ezek teljesen egészséges esetekben keletkeznek :)
Nyilván ne tegyél az egészre, mwert nem mindegy, mennyi káros anyagot eszel. De ne pörögj rá nagyon, mert
1. ha nem eszel semmit, az sokkal károsabb (honnan veszed, hogy a fű egészséges? viszont nem sok tápanyag van benne)
2. a lelki egészség is fontos. ha stresszelsz, azegészségtelenebb még a kenyérevésnél is, együtt amúgy a legrosszabb, már csak szerencsétlenebb genetika s beteg leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!