Szintiszoli123 kérdése:
Milyen zöldséget együnk télen, hogy ne dobjon hátast a májunk?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy csak nagyobb áruházakban vásárolhatunk, esetleg zöldség-nagykerben. Paprika, paradicsom, kígyóuborka, jégcsapretek ilyenkor nyilván felejtős, mert ezeket ilyenkor több felmérés szerint is agyon kell vegyszereztni, hogy hozzák a nyáron megszokott formájukat. Mi a helyzet a káposztával, céklával, fekete retekkel, sárgarépával, karalábéval? Mit gondoltok?
Sok helyen lehet olvasni ilyenekről. Ez talán a leg rendszerezettebb cikkek egyike:
2013. dec. 3. 20:44
1/4 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod tőlük. Külföldit kell ilyenkor venni mert ott más időjárás és klima van. Ami hidegben nem terem és magyar, na az biztos agyon kezelt. Én télen kerulom a magyar zöldségeket.
2/4 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőlük, ugyanis külföldről jönnek, nem Magyarországról.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kömmenteket.
A hagyma is jó.
Tegnap néztem a Lidl-ben, kígyóuborka Görögországból. Csak azért, mert ott ilyenkor elég meleg van ahhoz, hogy a megteremjen, feltételezhetem, hogy nincs tele vegyszerrel?
2013. dec. 3. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!