Mi ez a molett hülyeség?
Figyelt kérdés
Újságban olvastam, hogy van, aki nem kövér, csak "molett".
Na, ránéztem a neten ilyen csajokra, és echte elhízott mind.
És a legszebb, hogy büszkén vállalják az alakjukat.
Szerintetek nem ciki ez az egész? Csak mert nekem ebből az jön le, hogy van, aki az egészségtelen életmódjának köszönhetően elhízott, és nem törekszik egészségesebbé válni, sőt még büszke is rá, hogy teszi tönkre magát.
Ez miért jó?
Én pl.el nem tudnám képzelni az életem úgy, hogy ne bírjak egy utcahosszt lefutni, meg két helyjegyet vegyek a vonatra, meg ilyesmi.
Mi erről a véleményetek?
Nem ugyan olyan káros szenvedély ez is, mint a cigizés?
18/F
2017. máj. 8. 14:18
11/11 anonim válasza:
A molett eredetileg azt jelenti, "enyhén telt, kövérkés", de a hétköznapi életben általában a "kövér" szó szépítő szinonimája, mert mégis jobban hangzik (ún. eufémizmus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!