Szerintetek? Tudom hülyeség és minden nőnek ez a baja. De.
a TTI szerint jó vagyok, átlag... még sem úgy nézek ki mint az átlag csajok... 174/65 -re mit gondoltok?
sajnálom, hülye kérdés... csak kicsit kétségbe estem...
A TTI, más néven BMI, egyformán alkalmatlanok arra, hogy a test összetételét mérjék. A TTI szerint 65 kg háj egyenlő 65 kg izommal, csakhogy valóban egyáltalán nem mindegy.
Ha nem szereted azt, amit a tükörben látsz, akkor vagy túl sok zsírfelesleg van rajtad ( noha a testtömeged normál ), vagy testképzavarod van.
Ha gabonát, cukrot vagy tejet eszel, vagy nem edzel eleget akkor olyan lesz a tested amit lehet hogy te nem fogsz szívesen látni..
Nézd, én férfiként ezért sem eszem lisztes-tejes kaját, hanem sok zöldséget és húst, és edzem rendszeresen. Persze ebben az esetben a korrektül festő test csak melléktermék, neked lehetne ez a fő cél akár.
Tíz szám külömbség kell legyen a testsúly és a magasság között az átlagoshoz .
Tehát egy 1,65 m es csajnak a megfelelő testsuly az 55 kg.
Nállad egy számjegy eltérés van az még átlagos. Tehát no para :D
De attól meg hogy a testsulyod normális, megfelelő a magasságodhoz nem jelenti azt hogy nem fog megejellenni narancsbőr egyes testrészeiden :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!