Szerintetek a trappista sajt széklet fogó? Anyósom szerint igen, szerintem ez hülyeség.
Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 15:57
1/11 anonim válasza:
En is hallottam mar errol de nem tudom igaz e. Viszont a banan az tenyleg az :)
3/11 anonim válasza:
A sok zsírt és fehérjét, illetve semennyi vagy nagyon kevés rostot tartalmazó ételek persze, hogy fogják, de ha eszel mellette székletlazító ételeket, akkor semmi bajod nem lesz.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, még soha nem hallottam róla.
2015. máj. 12. 05:48
5/11 anonim válasza:
Oke, mondjuk h szekletfogo a sajt. Na, de megis mennyit kell belole enni h szorulasos legyen az ember?!
Ezt csak azert irom, mert pl a banan is szekletfogo, de egy bananos-nutis palacsintatol nem kap senki szekrekedest, v a szilva ugyan hashajto de egy szilvasgomboc utan se szalad az ember wcre. V rosszul gondolom?:)
6/11 anonim válasza:
Igen, méghozzá nagyon. De csak akkor hat mindenkire, ha extra sokat eszik. Illetve durván laktózérzékenyekre nem tudom, a trappistában van valami minimális laktóz?
7/11 A kérdező kommentje:
A férjemnek végbél daganata volt, megműtötték és 6 hetes diéta van előírva neki. Nyilván nem kilószámra enne sajtot. Én egy kis sajtos tésztára gondoltam light tejföllel, vagy pár db sajtos pogácsa esetleg pár szem sajtos tallér, amiben sztem sajt sincs.
2015. máj. 14. 05:49
8/11 anonim válasza:
Én ebben az esetben inkább kihagynám.
9/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, kerüld az erős fűszerezést, bár nem tudom milyen diétát írtak elő, de a fehérje bevitel ebben az esetben is nagyon fontos: tejtermékek: joghurt, kefír, sajt, tejföl, tejszín, túró, író. Tojás, pulyka, csirkehús. Olvass utána: endodiag.hu. Jobbulást nektek!
10/11 A kérdező kommentje:
Igen ezeket mondták, light tejtermékek, sovány húsok, rostszegény diéta. ZZöldségek, gyümölcsök csak feldolgozva,főzve.Köszi a linket!
2015. máj. 18. 06:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!