Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Elkezdjem vagy mégsem?

Elkezdjem vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves vagyok,170 cm magas és 75 kg...Nagyon zavar ami rajtam van,ám nem vagyok benne biztos,hogy egészséges egy konkrét fogyókúra ilyen fiatalon.Nem vagyok a dolog barátja,de nagyon szeretnék úgy kinézni,mint a 60 kg-os barátnőm...Sokszor nagyon kellemetlenül érzem magam,mintha mindenki grimaszokat vágna körülöttem azért,mert olyan vagyok amilyen.Ha kevesebbet is ettem és egészségesebbet nem bírtam ki sokáig.Tudom,hogy az első 2 hét a necces,utána már könnyebb... De míg nem vagyok benne biztos,hogy akarom addig semmi értelme.Azt hiszem a fő probléma,hogy nemigen akad akaraterőm.

Szerintetek mit kezdjek ezzel?Ha el is kezdeném...hogyan érdemes?Kérlek segítsetek!

Előre is köszönöm!

2017. ápr. 21. 23:41
 1/3 anonim ***** válasza:
180 centivel 67 kiló voltam. Egyszer nekiálltam hízni, és mikor 120 kiló voltam, már nem bírtam mozogni. Elhatároztam hogy lefogyok. De nem diétát, táplálékmegvonást választottam, hanem az alsó hasizmomat tartottam feszesen behúzva. Már 19 éve tartom a 78-82 kilót. De mondjuk Én férfi vagyok.
2017. ápr. 22. 07:48
 2/3 anonim válasza:
Ez milyen hülyeség, amit 1-es válaszoló írsz? Az életben nem hallottam még ilyesmit.
2017. máj. 21. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha neked úgy jó akkor legyen hülyeség! De az alsó hasizom támasztja alá a beleket és a gyomrot is. Így a gyomor nem csüng a nyelőcső végén. Ha egy kotont akarsz megtölteni vízzel, az csak akkor sikerülhet, ha egy edénybe helyezed.

Tehát ha a gyomor nincs megfelelően alátámasztva az soha sem telik meg, bármennyit is eszel. A túlzabálásnak ez a kulcs!

2017. máj. 23. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!