Elkezdjem vagy mégsem?
Sziasztok!
14 éves vagyok,170 cm magas és 75 kg...Nagyon zavar ami rajtam van,ám nem vagyok benne biztos,hogy egészséges egy konkrét fogyókúra ilyen fiatalon.Nem vagyok a dolog barátja,de nagyon szeretnék úgy kinézni,mint a 60 kg-os barátnőm...Sokszor nagyon kellemetlenül érzem magam,mintha mindenki grimaszokat vágna körülöttem azért,mert olyan vagyok amilyen.Ha kevesebbet is ettem és egészségesebbet nem bírtam ki sokáig.Tudom,hogy az első 2 hét a necces,utána már könnyebb... De míg nem vagyok benne biztos,hogy akarom addig semmi értelme.Azt hiszem a fő probléma,hogy nemigen akad akaraterőm.
Szerintetek mit kezdjek ezzel?Ha el is kezdeném...hogyan érdemes?Kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm!
Ha neked úgy jó akkor legyen hülyeség! De az alsó hasizom támasztja alá a beleket és a gyomrot is. Így a gyomor nem csüng a nyelőcső végén. Ha egy kotont akarsz megtölteni vízzel, az csak akkor sikerülhet, ha egy edénybe helyezed.
Tehát ha a gyomor nincs megfelelően alátámasztva az soha sem telik meg, bármennyit is eszel. A túlzabálásnak ez a kulcs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!