Igaz, hogy a savasságtól is lehet valakinek hüvelyi folyása? (Savasságot úgy értem, hogy sok savas ételt eszik, és lúgosítania kéne már, mert már túlságosan el van savasodva)
Figyelt kérdés
És mondanátok nekem lúgosító ételeket, italokat, és olyan savas ételeket, italokat, amit mellőzni kéne, ha lúgosítani akarok? (mert el vagyok savasodva) És egy lábmasszőr mondta, hogy ettől lehet hüvelyi folyásom. És van is, de nem gomba, mert a nőgyógyász által felírt 2 gyógyszer nem ért semmit. 15/L2010. máj. 14. 11:42
1/4 anonim válasza:
Igaz. Lúgosít: Minden zöldség, teljes gabona, barna kenyér, a legtöbb gyümölcs, gyógyteák, gyümölcslé. Savasít: sok hús, cukor, fehérliszt, édesség, üdítő, borsmenta tea, kávé.
TUdod, hogy némi váladék a holddal változóan szükséges?
Peteéréskor bő, áttetsző, közben fehér, tapadós?
Ha nem viszket, akkor jó.
3/4 A kérdező kommentje:
nem viszket, de már 3 éve tart, és valamikor csak sárga, valamikor színtelen, de amiko megszárad a bugyimon, mindig sárga :)
2010. máj. 14. 15:11
4/4 anonim válasza:
A hüvely normális pH-ja 5 körüli, vagyis SAVAS. Ez a JÓ, mert így a kórokozók nehezebben telepednek meg benne. Ha a pH eltolódik lúgos irányba, akkor a fertőzések és folyások gyakoribbak lesznek.
U.i.: Már ezer kérdés volt "étrendi" savasítás-lúgosítás témakörben, és mindig le lett írva, hogy az egész baromság, mert a szervezetben pufferrendszerek vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!