Mit vegyek be, hogy ne legyek rosszul, ha nagyon sokat fogok enni?
Figyelt kérdés
Lagziba megyek nemsokára, és rengeteg finom étel lesz, meg ital is. Előfordult már párszor, hogy nagyon sokat ettem, és alig bírtam mozdulni. Igazából az lenne a legjobb, ha mielőbb kimenne a gyomromból, hogy újra legyen hely a továbbiaknak. Hányni nem akarok.
Létezik ilyesmire valamilyen tabletta, vagy készítmény?
- Arra, hogy ha sokat eszek, ne legyek rosszul?
- Arra, hogy mielőbb átmenjen rajtam az étel?
2017. ápr. 17. 15:27
1/4 anonim válasza:
Kaja előtt 1-1.5 órával igyál jó sokat (ne csak alkoholt). Evés közben gyakran állj fel, mozogj egy kicsit. Találd meg a számodra legkényelmesebb testtartást, és úgy ülj, állj stb.
2/4 anonim válasza:
Vegyél be egy önmmegtartóztató tablettát. Nagyon lassan egyél, kis falatokat és azokat is legalább 30x megrágva (ahogy ezt fogyókúránál is javasolják). A gyomorba jutott étel csak kb. 20 perc múlva kezdi megemelni a vércukor szintet, tehát csak akkor kezdi el érezni az ember, hogy már nem olyan éhes. Ezzel elkerülhető a gyomor túlterhelése. Van egy klasszikus magyar író (sajnos elfelejtettem ki) akinek egyik elbeszélésében a főszereplő szegény ember ki akarja enni a vagyonából az általa irigyelt gazdagabbat, aminek az a vége, hogy túleszi magát és ebbe belehal.
3/4 anonim válasza:
OFF: Móricz Zsigmond-Tragédia
ON: Próbálj meg mindenből keveset enni.
Ha végképp nem megy, vannak emésztőenzimeket tartalmazó készítmények. Gyógyszertárban megtalálod őket, de jobb lenne a mértékletesség.
4/4 anonim válasza:
Nem értem: muszáj lesz rengeteget enni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!