Nagyon rosszul alszom, mit vegyek be?
Fogalmam sincs miert, de 3-4 ora alvas utan kipattannak a szemeim, pedig hulla faradt vagyok. Suliba jarok, dolgozom, ezek mellett sportolok is, szoval fizikailag es szellemileg is nullan vagyok estere.
Mindig 10-kor megyek aludni, altalaban 2-kor kelek. Egyre kimerultebb vagyok, de igy sem alszok többet:-(
Mindig mast, egeszsegesen etkezem kulonben.
De mostanaban nem vagyok ehes este, mert dolgozom. Igy van, hogy 5-kor eszek utoljara valami kis salit
Csak azért kérdeztem, mert akik túlterhelik a gyomrukat egy késői vacsorával, vagy krónikus gyomorbántalommal szenvednek, azok szoktak hajnali kettő körül ébredni.
Próbálj langyos vízzel megmosakodni, ha felébredsz, hátha akkor újra elalszol.
Én ajánlanám Neked a gyógynövénykészítményeket. Borsmenta, komlótoboz és társai, teakeverékek amit magad is összeállíthatsz.
Én ha nem tudok aludni akkor imádkozni szoktam és sokszor elalszom, visszaalszom.
Én is alvásproblémával küzdök 20 éve pedig még csak 26 éves vagyok!!!
Próbáltam már a 1-2-3-ával való visszafelé számolás elvét 200-tól kezdve, ezt is az egyik netes oldalon olvastam. Van mikor arra is visszaalszom.
Ha már napokig nem bírok aludni akkor hétvégén beveszek egy FÉL Frontint, hogy aludjak azért valamikor, mert sokszor a fáradságtól nem alszom.
De lehet, hogy szervi vagy lelki oka van fordulj orvoshoz!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!