Ha víz helyett szörpöt iszok az nagyon hízlal?
Annyira furcsa hogy amíg gyerekek vagyunk nem vagyunk képesek meginni a vizet csak az üdítőket ,aztán szép lassan kirohadnak a fogaink de minimum hogy egy csomó lukas fogad lesz 20 éves korodra .
Próbálj meg tisztított vizet inni ,vedd rá szüleidet hogy szereljenek be ozmó szűrőt mert gondolom desztilálni nem fogtok minden nap . Ezt a vizet iszogassad ez jó lesz viszont egy nagy hátránya hogy ha elmész valahová és innod kell nem fog lemenni a torkodon a csapvíz és a szöjpikétől hányni fogsz olyan édesnek érzed.
A bolti szörpökben nem csak a cukor, hanem a színezékek és aromák is károsak az egészségre.
Másrészről nem biztos, hogy szükséged van napi 2,5 liter vízre (főleg nem csapvízre).
én a munkahelyemen megiszok napi 2 litert. van egy egyliteres üvegem, amit megtöltök, és mindig ott van az asztalomon.
megiszom, és délután újratöltöm.
munkaidőn kívül is iszok, de nekem muszáj sokat a vesém miatt. mindenesetre nekem ez az üveges dolog vált be, mert ha mindig ott van előttem, akkor könnyebben ráveszem magam.
én mondjuk szinte csak vizet iszom és valamennyi gyógyteát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!