Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha víz helyett szörpöt iszok...

Ha víz helyett szörpöt iszok az nagyon hízlal?

Figyelt kérdés
Mert ha szörpöt iszok akkor nagyon egyszerű de ha sima vizet akkor nehéz meginni a napi 2.5 liter vizet.(ez a célom)

2017. ápr. 13. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
nem csak hizlal, de a fogaidat is tönkreteszi, továbbá rövid úton cukorbeteg leszel.
2017. ápr. 13. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Annyira furcsa hogy amíg gyerekek vagyunk nem vagyunk képesek meginni a vizet csak az üdítőket ,aztán szép lassan kirohadnak a fogaink de minimum hogy egy csomó lukas fogad lesz 20 éves korodra .

Próbálj meg tisztított vizet inni ,vedd rá szüleidet hogy szereljenek be ozmó szűrőt mert gondolom desztilálni nem fogtok minden nap . Ezt a vizet iszogassad ez jó lesz viszont egy nagy hátránya hogy ha elmész valahová és innod kell nem fog lemenni a torkodon a csapvíz és a szöjpikétől hányni fogsz olyan édesnek érzed.

2017. ápr. 13. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyű meginni azt a mennyiséget is, ha elosztod, gyakrabban iszol. Nem kell pohárnyi vizeket inni, az amúgy is csak mossa át a vesét, ha nincs kifejezetten dehidratált állapotban az ember.
2017. ápr. 13. 22:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a valaszokat.
2017. ápr. 13. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:

A bolti szörpökben nem csak a cukor, hanem a színezékek és aromák is károsak az egészségre.

Másrészről nem biztos, hogy szükséged van napi 2,5 liter vízre (főleg nem csapvízre).

2017. ápr. 14. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam 2l FOLYADÉK kell egy nap. Nem tudom mikor redukálódott le csak vízre... Ebbe ugye beletartoznak a levesek, teák, és minden amit iszol. Egyébként én úgy csinálom, hogy fél-egy liter vizet megiszok egy nap, aztán teát is főzök mellé (fél litert kábé), növényi tejet (zabtej elhanyagolható kalóriamennyiséggel) ebből készítek jeges shake-et. Plusz a levesekkel meg van simán a napi folyadékszükséglet. Ha viszont vízből kellene bevigyem nem hiszem, hogy menne.
2017. ápr. 22. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:

én a munkahelyemen megiszok napi 2 litert. van egy egyliteres üvegem, amit megtöltök, és mindig ott van az asztalomon.

megiszom, és délután újratöltöm.

munkaidőn kívül is iszok, de nekem muszáj sokat a vesém miatt. mindenesetre nekem ez az üveges dolog vált be, mert ha mindig ott van előttem, akkor könnyebben ráveszem magam.

én mondjuk szinte csak vizet iszom és valamennyi gyógyteát.

2017. ápr. 22. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!