Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem hízok? Étrendem le...

Miért nem hízok? Étrendem le írom.

Figyelt kérdés

szóval nyomom a kaját:

Reggel: 100 g zab+tej+banán

Mogyoró 100 g

Délkörül:100 g csirkemell fűszerezve 100 g rizs +zöldség

3 óra múlva:100 g csirkemell fűszerezve 100 g rizs +zöldség

+

3 óra múlva:100 g csirkemell fűszerezve 100 g rizs +zöldség

Majd vacsorára 100 g túró +gyüm +1 kanál cukor

+napközbe egy kis édesség. 1.5 hónapja eszek így 62 voltam most vagyok 63.5 185 cm. 18 éves (tele hassal 66-67 kg vagyok)

2017. márc. 28. 12:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a közhiedelemmel ellentétben és ezt a legújabb kutatások is bizonyítják, a szervezet nem szeret szénhidrátot raktározni... a felesleges szénhidrátból persze reális keretek közt, hőt termel és elhasználja... egyedül akkor raktároz szénhidrátot a test, (értelmes keretek közt) ha rákényszeríted...

Ez is 30%-os veszteséggel jár.

Ha nem tud a zsírtól bejutni az izomsejtekbe... tehát ha minden rendben az anyagcseréddel, ilyen zsírmentes étrend mellett az életben nem fogsz zsírosodni... mondjuk nem értem, miért akarsz...

2017. márc. 28. 14:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát nagyon 'szálkás' vagyok. Aztán fel akarok egy kis izmot szedni hogy erősebb legyek/jobban nézzek ki nagyobbakat tudjak ütni (ökölvívásra járok)
2017. márc. 28. 21:03
 13/17 A kérdező kommentje:
És igen nagyon is jó az anyagcserém... Most veszek majd tömegnövelőt napi kettőt be is tolok majd.
2017. márc. 28. 21:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs problémám azzal hogy ugyan az. Rizst szeretem zöldséget szeretem csirke mellet mindig más fűszerrel szeretem. Egyedül a zabbal van bajom de az is le csúszik.
2017. márc. 28. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Zsírmennyiséget kellene növelni. :-)
2017. márc. 29. 23:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha jó az anyagcseréd, akkor könnyen lehet, hogy kevés ez a kalóriamennyiség. Ez egyéni. Nem jártál még a testépítésben? Ott mindig leírjuk, hogy ki kell tapasztalnod, mennyivel tudsz tömegelni, erre nincs képlet, mindenki más.

A párom a te ételmennyiségeddel még olyan tempóban sem hízna, mint te, pedig nem edz, nem aktív, nem izmos és sokkal alacsonyabb. Oké, neki egész gyors az anyagcseréje, szokatlanul sok étel kell neki az adataihoz képest, de még semmi extrém, ez nagyon szór... Mert van, aki akkora, mint te, csak sokkal izmosabb s a te ételmennyiségeddel már zsírosodna... Az a másik véglet.

Remélem, eszel elég zsírt, neked úgy 60 gramm már bőven jó, láthatóan zsírszegény stílusban eszel, ami amúgy a legtipikusabb.

Tömegelni ugyebár lehet zsírszegény és extrém szénhidrátszegény étrenddel is, a kalóriákon múlik (s azért az egyéni dolgokat is érdemes figyelembe venni, kinek mi jön be).

2017. márc. 30. 01:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja bocs, mogyoró. Elég zsírt viszel be, az rendben van, bocs, nem szóltam...
2017. márc. 30. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!