Egyre jobban csak hizok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A suliban nem eszek semmit , 8oratol egeszen 2ig bent vagyok , aztan peldaul eszek egy kis fott etelt , peldaul toltott kaposzta vagy babfozelek , aztan kesobb 2orara ra megint harabok valamit pl bundas kenyeret vagy pasz mikor mit es enyi ... miert hizok ennyire ? 1,69 78kg vagyok most szeptemberben meg csak 70~72voltam2017. febr. 16. 12:08
2/6 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy alig eszek... aztán egyszer mikor tüzetesen utánaszámoltam a kalóriáknak makrotápanyagoknak, kiderült, hogy üdítőkkel, nsaikkal, főétkezésekkel mindennel együtt karcolom a 3500kcalt mozogni meg pont semmit nem mozogtam...
Ok lehet hormonális probléma is, de a semmitől az sem hízik akinek hormonális baja van...
3/6 anonim válasza:
az se jó ám, hogy 8-2ig nem eszel semmit. Lelassítod az anyagcseréd, aztán utána kis túlzással már a víztől is hízol.
4/6 anonim válasza:
Viogyél magaddal iskolába tízórait, és otthon ebéd, utána 4 körül uzsonnára gyümölcsöt egyél, este könnyű vacsorát. Ha 5ször eszel kevesebbet és nem egymás után kétszer sokat, akkor jobb lesz.
5/6 anonim válasza:
Nyilván túl sokat eszel, ezekkel az ételekkel nem nehéz elszállni egy nem aktív embernek.
Az anyagcsere több nap koplalástól lassul, az időszakos böjttől nem. Persze csak akkor csináld, ha jólesik, ne éheztesd ki magad, mert akkor is hajlamos az ember túl sokat enni.
Remélem, azért zöldséget is eszel (a töltött káposzta szintjén túl).
6/6 anonim válasza:
Az emberek 80%-a alábecsüli azt a mennyiséget, amit ő bedob a normálishoz képest. Te is ebbe a körbe tartozol ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!