Sokat eszek de nem hízok. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
20éves lány létemre annyit eszek mint egy tini fiú. Betegségről nem tudok. Derékról kéne kicsit fogynom de alapjába véve elégedett vagyok az alakommal2017. febr. 18. 18:30
1/3 anonim válasza:
Nekem 25 éves fiú létemre is ez a helyzet. 65-66 kiló vagyuk permanens, függetlenül attól h mennyit eszek, vagy mennyit nem. Gyors a kiválasztásod :D
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nekem pont h nem gyors...
2017. febr. 18. 18:58
3/3 anonim válasza:
Lehet alapból gyors az anyagcseréd (ha kevés ételtől nem fogysz, akkor ez nem igaz) s lehet, hogy csak sok evésnél gyorsul be, vannak ilyen emberek.
Én 1800 és 2800 kcal mellett pontosan ugyanúgy stagnálok, hosszútávon is teszteltem. Fölötte már én is hízom, ha lassan is, de tuti van, akinek a szervezete valamiért a zsírfelhalmozás ellen van, inkább nem hasznosul az energia. Léteznek vékonyak, akik tényleg rengeteg evés mellett sem képesek hízni s még izmosodni s az izmaikat megtartani is elég nehéz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!