Kezdőként mit egyek?
90 es években mikor még nem kapcsolhattad csak úgy be a netet és nézhettél meg minden ostobaságot, na én akkor kezdtem konditerembe járni... bementem kifizettem a havidíjat, megkérdeztem a tulajtól mit kell csinállni, ő vállon ragadott, odahúzott a súly tartó állványhoz és azt mondta:
-Bálintkám, ezek itt a súlyok, ezeket kell emelgetni...
Tehát haverokkal elkezdtük emelgetni a súlyokat, a nagyoktól ellestük a technikákat, mozdulatokat és csinálltuk a random edzéstervünket, és csodák csodájára fejlődtünk... manapság meg mi van veletek idióták? Hol kezdődik nektek az edzés?... jajj milyen táplálék kiegészítőt egyek, hogy izmosodjak... fujj...
Menj le terembe és eddz... hozd ki magadból a maximumot... aztán ha már elértél valamit és lesz fogalmad az alapokról, ráérsz akkor ilyen kérdéseken vergődni...
Életben vagy... testileg egészséges vagy(gondolom)....
Tehát minden amire szükséged van, megvan abban a menzakosztban... csak hát az akarat meg az elszánttság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!