Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi kalóriát egyek, hogy...

Mennyi kalóriát egyek, hogy ne zsírosodjak el nagyon?

Figyelt kérdés
167cm és 47kg vagyok.Tömeget szeretnék növelni,izmot felszedni.Hetente 3-4× edzek teljes testsúllyal,illetve ketle bellel.Mennyi kalóriát kellene ennek,hogy főként izmot szedjek,tudom,zsírosodàs nélkül nem lehet.Honnan tudjam viszont,hogy nem zsírt szedtem fel?

2017. márc. 5. 11:57
 1/4 A kérdező kommentje:
13/L ilyen korban lehet?
2017. márc. 5. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt csak kitapasztalni lehet, de nézz utána, mit ajánlanak ennyihez.

Akkor minimalizálod a zsírosodást, ha csak egy kevés plusz van, ami az izomépítéshez kell. Ha havi 1 kilónál több jön fel, az tuti nem izom, még kezdő férfiak sem tudnak efölé menni (max. kicsivel, ha jó a genetikájuk és mindent jól csinálnak). Persze lehet víz is, a testsúly sokat ingadozik, így nem kell megijedni rövidtávon... De hosszútávon látható, hogy mi van, főleg, hogy szemre se mindegy, hogy több kiló háj vagy izom jött fel... Ha hasra hízós vagy, mint sokan, akkor még egyszerűbb, mert elkezd nőni a derékbőséged, ami izmosodáskor eléggé csigatempóban megy, de érzed, látod is, hogy puha háj van-e ott.

2017. márc. 5. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Kihagytam az életkoroddal kapcsolatos dolgot. Nos, kérdezd meg a testépítésben, de 13 évesen a nagyobb súlyok még nem ajánlatosak, 15-16 évesen már mehetnek. Jobb saját testsúllyal edzened.
2017. márc. 5. 12:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Max.4kilós súllyal szoktam.Körülbelüli értéket nem tudsz mondani esetleg?
2017. márc. 5. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!