Hánykor vacsizol, mit és mennyit? (kb hány kalóriát)
6-7 körül vmi nayg tál főzelék+ kenyér vagy 3 szendvics + 2 pohár tej kb 1000 kalória
11körül alszom alvás előtt 1 órval megiszok egy pohár tejet + 1 banánt megeszek mellé olyan 10 körül az is vagy 100-150
gyúrós étrend szóval figyelek legyen fehérje estére .
Jelenleg szálkásítok, nekem ebbe nem fér bele vacsora, de már nincs is rá szükségem. De ha mégis vacsorázom (a közelmúltig így volt), akkor 5-6 körül (nem érdekel a konkrét időpont, de ez jó távolságban az ebédtől. ha tovább várok, nagyon megéhezem).
2-3-kor szoktam lefeküdni, néha korábban, a közelmúltban sokszor 5-kor... A lefekvés és felkelés ideje nem számít a táplálkozásomban, nekem délután 3-kor kell rendesen ennem, az kitart egy napig.
Egy étkezésre nehezen tudok 1200 kcal alatt enni, ebéd után 2 órán belül vacsorázva 4-600 is elég lehet, de szálkásításkor ez is sok. Ez ilyen fix egyedi dolog, nem tudom megváltoztatni, de nem is kell.
Mindig tojást, olajos magvat, zöldséget, sajtot eszem.
Általában 8 körül vacsorázom, és éjfélkor megyek aludni.
A kalóriákat nem szoktam számolni, annyit eszem, amennyi jólesik. Tegnap elég volt 1 tojásból tojáskrém, hozzá kb. 1/3 tonhalkonzerv (sós lében) és egy kis paprika.
Ma este vadast fogok enni (marhahús és zöldségek), ha nagyon megéheznék, eszek hozzá egy kis rizst is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!