Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak a székrekedésemmel?

Mit csináljak a székrekedésemmel?

Figyelt kérdés
mindig problémás voltam ezügyben. régebben rengeteg egészségtelen ételt ettem, pont ezért tértem 1 éve egészséges életmódra (sok zöldség, gyümölcs, semmi mesterséges adalék, gyakorlatilag minden ételem olyan volt, amit székrekedés ellen javasolnak), akkor meg egy ideig állandó hasmenésem volt, de ez is elmúlt. szedtem nemrég szűztea kapszulát, mert azt hallottam az használ, és így is volt, de amikor abbahagytam a szedését, akkor még rosszabb lett. van olyan, hogy 2 hétig nem jön semmi, sokszor fáj a hasam...:/
2008. okt. 12. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Hashajtó
2008. okt. 12. 20:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Vásárolj valamelyik gyógynövény boltban Malmos Natúr Varázs teafiltert, vagy teakapszulát. Elalvás előtt (mert utána már nem szabad enni) igyál egy adag teát vagy vegyél be egy kapszulát (utóbbi a kevésbé büdös :D). Ébredés után jelentkezik majd a székelési inger. A tea, illetve kapszula 30 nap alatt beszabályozza, rendszeressé teszi a székletürítésedet.

Javaslom, hogy hét végén próbáld ki, mert lehetséges, hogy többször is kell majd vécére menned néhány napig, attól függően, hogy hány kilogramm salakanyag rakódott le iddig, illetve pang a beleidben.

2008. okt. 13. 08:58
 3/4 anonim válasza:
Laevolac szirup. Nem hashajtó csak széklet lazító és nem szokik hozzá a szervezeted. Biztos hogy használ és nincs mellékhatása.
2008. okt. 13. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Mira víz. Ezek a sós gyógyvizek meghajtanak. Reggel éhgyomorra egy dl-t meg kell inni, s hat.
2008. okt. 13. 12:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!