Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire számítok túlsúlyosnak?

Mennyire számítok túlsúlyosnak?

Figyelt kérdés
(23/f) az elmúlt 3 évben mozgáshiány és a rossz kajálás miatt meghíztam 71kilóról 118-ra. Ez mennyire számít vészesnek? Kb mennyi ideig tartana leadni? (171cm)

tegnap 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
4
tegnap 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
40 feletti a BMI-d, az extrém elhízásnak számít...
tegnap 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Igen, BMI alapján mindenképp extrém elhízás.

De amúgy kezdd el ma, és 1 év alatt mindenképp jelentős változást tudsz elérni. Nehéz út, de meg lehet tenni. Már pár hónap alatt jó pár kilót le tudsz adni, ha tényleg elkötelezed magad mellette. De ne tűzz ki magad elé pontos dátumot, mert csalódás lehet a vége. A lényeg, hogy minden egyes nappal közelebb kerülsz majd a célsúlyhoz.

tegnap 21:08
 4/7 anonim válasza:
89%
Ez nagyon sok. Életmódváltás kell. Táplálkozás és mozgás terén is. Minimum 2 év.
tegnap 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon sokat híztam 20-23 éves korom között, konkrétan 27 kilót, de még én se tudom elképzelni, hogy sikerült neked még sokkal többet. Nem én leszek, aki csesztetni akar, de szerintem ez már egyértelműen problematikus súlykategória, szóval itt az idő, hogy behúzd a féket. És ne azon filozofálj, hogy mennyit lehet, hanem, áll fel a székből, és kezdj jönni-menni. Találj valami értelmes célt, ami közben mellesleg sok mozgással jár, és nem mesterséges fogyókúra, mert azt úgyis elunod. Én utána 1 év alatt 12 kilót visszafogytam mindenféle kínlódás nélkül.
tegnap 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy meddig tart leadni? Állj neki sürgősen a diétának!
tegnap 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Van az egészséges

Van a túlsúlyos

Van az elhízott

Van a veszélyesen elhízott

És van afelett

Te a legutóbbi kategóriában vagy

tegnap 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!