Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Gyomorfekély fiatalon?

Gyomorfekély fiatalon?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, gyomorfekéllyel és gyomorhuruttal (nyálkahártya gyulladása) diagnosztizáltak, amihez reflux is társul, és vérszegény vagyok, mint kiderült. Volt egy hosszabb ideig elhúzódó étkezési zavarom, valószínűleg az válthatta ki (nem csak az, hogy nem ettem eleget, hanem az ezzel járó stressz is, és az evészavar kiváltó oka, ami egy nagyobb lelki trauma volt). Kezdtem végre jobban lenni, sikerült híznom is valamennyit, de most megint szigorú diétára fogtak, a fekély miatt kb. semmi étvágyam, mert rettenetesen fáj. Nem akarok újra beleesni ebbe. Van valakinek bármilyen tanácsa, aki hasonló gondokkal küzd/küzdött? Tudtátok tartani a súlyotokat? Hogy előztétek meg a folytonos hányást, hányingert? Előre is köszönöm a segítségeteket! :)

tegnap 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban. Én 24 vagyok. Ugyanez

Étkezesi zavarra pszochoterápia - még tart nálam

Amikor nem aktiv akkor sokszor kis adag es a reflux dieta betartasa

Aktiv energiabefektetés a stresszkezelesbe

tegnap 11:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nálam vissza-visszakacsint, de most hál’ Isten sokkal jobb az evészavarom, mint pár hónapja :) Nagyon sok erőt kívánok Neked is, remélem, jobban leszel! Nalad is az eveszavar valtotta ki a fekélyt/refluxot?
tegnap 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:

#2 is. Minden mindennel összefügg.

Reflux- evészavar - stressz egymást triggerelik különböző sorrendekben

tegnap 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!