Hogyan fogyjak le egészségesen és tarthatóan? 15/lány
Kondiba járni FELESLEGES, pénzkidobás és b..romság.
Otthon is lehet tornázni és most már jó idő van, lehet a szabadban is!
Ezen a két oldalon nagyon jó videókat találsz, tornázz ezekre:
Az étrendedből iktasd ki az édességeket, a péksütiket, a cukros löttyöket és minden kajának nem nevezhető sz..rt.
Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget. Estére vacsira ne egyél köretet, mert az szénhidrát és rajtad fog maradni.
Napi min 1200 kalóriát vigyél be, igyál napi min 2 liter vizet!
A jógát is tudom neked ajánlani, az is nagyon szupi. :)
Kedves Kérdező!
Nagyon jó, hogy érdeklődsz az egészséges életmód iránt, és az is, hogy eljársz mozogni.
Én mindig előző este csomagolom el a másnapi reggelim, ebédem, sosincs kifogás, mert akár 10 perc alatt is össze lehet készíteni egy zabkását vagy szendvicset teljes kiőrlésű kenyérből. Így biztos elkerülöm az egészségtelen, cukros ételeket. Ha próbálod kerülni a zsírban tocsogó, lisztes, paníros, cukros ételeket már sokat tettél az egészségedért. Ha menzán is eszel, akkor próbáld meg, hogy reggelire eszel többet és ebédre, vacsorára pedig már kevesebbet, akkor úgysem használunk annyi energiát. Nekem ez vált be. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!