Keveset iszom és még sincs semmi bajom?
ennél a mennyiségnél soha nem ittam többet
Hozzászoktál.
50 év alatt nem ittam meg 10 az az tíz liter vizet. Az egészségi állapotom lassan romlott. 4 éve történt valami, ami miatt el kellett gondolkodnom, és rájöttem, hogy nem azért vagyunk szomjasak mert a víz hiányzik a szervezetből, hanem mert a benne oldott oxigénre van szükség az emésztéshez. Ha ezt az oxigént más forrásokból is képes vagy pótolni, akkor nem kell több liter vizet meginni. A tartósítási eljárásokkal az oxigént vonják ki az ételekből, ezért aki nyers táplálékot fogyaszt zömében, az sokkal egészségesebb mint aki a boltok polcairól táplálkozik. A nyers ételek, a frissen szedett gyümölcsök tartalmazzák a levegőből oldott oxigént ami az emésztéshez szükséges. Ezt még feldoppingoljuk a nyálunkkal is, amit rágással keverünk az étel közé.
Biztos még épek a fogaid, jól megrágod az ételt, és ezért nincs szükséged a folyadékra.
na, megint itt az oxigénes.
A hátfájástól a rákon és a szuvas fogon át a bőrgombáig mindenre ezt ajánlgatja. Mint látjuk a vizet is helyettesíti, gondolom kaja helyett is jó, meg gyereket is lehet vele csinálni.
Az oxigén az nem gyógyszer, nem is gyógyít, csak lehetőséget biztosít a szervezetnek a helyes működésre!
Ha nem a betegségeket gyógyítgatjuk, hanem az egészséget állítjuk helyre, akkor a betegségeknek semmi keresnivalójuk nincs a szervezetben! Ezt oxigén nélkül képtelenség elérni.
Úgy hogy utolsó! Előbb gondolkodjál, mielőtt megjegyzéseket teszel mások hozzászólásaira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!