Mitöl lehet ez? Talán panibetegég? Ha keveset iszom és alszom mi történhet?
mi történhet vagyis milxen tüneteket produkálnék ha hetekig keveset aludnék,keveset innék (1L alatt) és keveset ennék?
Olyan történt velem hogy mult héten a műtött karomba hirtelen áramütés szerü zsibbadást éreztem (2015 januárjában volt műtve) majd egy kicsit megijedtem és elkezdtem szédülni és gyengének éreztem a végtagjaimat a karomat és a lábamat is, innom kellett olyan érzésem volt mint aki összeakarna esni és szédültem is és a vérnyomásom meg magas volt 149/85 (az azelötti napokban sokat streszeltem sőt évek óta és egy jo ideig keveset ittam és keveset aludtam) napokig a karomat ugyéreztem mint ha izom gyengeségem lett volna alig tudtam fésülködni mert mindig legyengült de mai nap már elmult szerencsére
mellesleg akkoriban a doki mondta hogy örök életemre hatással ledz a karomra a hideg vagy a front
szerintetek mitöl lehetett ez?
elöre is köszönóm a válaszokat
19/f
Miféle pánikbetegség? Kialvatlanul, dehidratáltan koplalsz, majd ráiszol, mégis mit vársz, hogy majd rendesen fog működni a tested? OK, hogy nem direkt csináltad, csak így jött ki, de akkor is természetes, hogy nem mindenki bírja, van, aki hamar elgyengül, összeesik, miegymás.
A koplalást pl. én bírnám egypár napok mindenféle gond nélkül, de innom és aludnom iszonyúan kell, fontosabb, mint az átlagnál. Ez normális, problémák állnak be, ha elhanyagoljunk testünk rövidtávon is roppant fontos igényeit.
ez nem direkt volt, de azon vagyok hogy ezen változtassak
de a véggtag gyengeséget nem értem, :( lehetett ez attol?
miöta normálisan elkezdtem enni/inni és aludni azóta nem volt velem ilyen, a masik probléma az volt hogy nem öltöztem melegen se csak felhuztam egy polo,kabátot meg egy nadràgot zokni,cipö és egésznap a várost jartam, dehidráltan ittam kàvét,energiaitalt, meg egy kis bort
1 éven keresztül koplaltam, nem ittam normálisan és 6 oránál kevesebbet aludtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!