Hogy lehet kibírni? (Paleo étkezés, szénhidrát minimalizálás)
Tegnap óta próbálok paleozni. (úgy volta vele kipróbálom, van rajtam sajnos 20 kg túlsúly, amit egyéb egészségügyi okoknál fogva mozgással nem tudok leadni) A mai menüm. Reggelire egy szelet teljes kiőrlésű kenyér. 10 óraira 3 tojásból rántotta, ebédre sült csirke mell, párolt brokkoli, cukkini, gomba + vörös káposzta. Tele ettem magam zöldségekkel, de a szervezetem éhezik. A hasam tele van ( sosem szoktam zabálni, de gondoltam hátha így elmúlik az éhség érzet, de nem)A hasam az tele van, de nincs energiám, feszült vagyok. Korábban mivel inzulin rezisztenciám van, 3 óránként ettem kis adagokat és nagyobb százalékban teljes kiőrlésű kenyeret, tésztát stb. szoktam köretnek. Szóval, hogy lehet csak zöldséggel, magokkal, és hússal táplálkozni? Van akinek ez sikerült?
Köszönöm a válaszokat
Én nem eszem lisztet(gluténmenteset sem)lassan 2 éve.Szacharózt is minimálisat,inkább gyümölcsöt fogyasztok.Meg lehet szokni.
Én nem paleozom,de a paleo az nem "tiltja" a glutént?Akkor a tk kenyér kilőve.
"Szóval, hogy lehet csak zöldséggel, magokkal, és hússal táplálkozni?" Az elődeinknek több millió éven keresztül sikerült,talán neked is menni fog. :) Az ember mindenevő,ez azt jelenti,hogy fogyasztasz növényeket(zöldség,gyümölcs) és húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!