Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagy a baj. Mit tehetek? : [

Nagy a baj. Mit tehetek? : [

Figyelt kérdés
Testsúly problémám van.Kezdem a legelején. Már az oviban is én voltam a kis duci,akit mindenki szekál. Aztán általános suliban durvultak a piszkálódások heti egyszer legalább kikezdtek.Mikor felkerültem felsőbe ott már legalább heti háromszor szekáltak a kinézetem, testsúlyom miatt. 7.-8. Osztályban már mindennap tűrnöm kellett a beszólogatást és egyfojtában megállás nélkül piszkáltak,a legszebb az egészben hogy nem csak az osztálytársaim . Hanem mindenki (tanárok!! Mások szülei, szimpla járókelők). Ezeket a piszkálásokat máig tűrnöm kell minden áldott nap . Viszont most van az a pont ahol nem bírom tovább, elegem van! :=( Le akarok fogyni. Hogy végre ne kelljen tűrnöm mindenki szekálását,a strandra elmerjek menni. És ne adj Isten egy lány ne undort mutasson mikor meglát. Mit és hogyan tegyek hogyJúniusra minimum 10 kilot leadjak? 16/f
2017. márc. 18. 08:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Hány kg vagy és hány cm? Először is sportolj sokat,menj futni,edzeni,biciklizni. Aztán mondj le a kenyérről, édességekről, egyél fogyókúrázó kajákat de ne koplalj!soksikert
2017. márc. 18. 08:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Az a helyzet h ez mar hamarabb is eszedbe juthatott vna..... hany cm /kg vagy?
2017. márc. 18. 08:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Először is köszi a gyors választ. Alacsony vagyok 155 cm 89 kg. 2.eszembe jutott hamarabb is csak mindig a tanulás volt az 1. Es semmire nem mardt idom..
2017. márc. 18. 09:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nezd, szerintem ballagj el a haziorvoshoz, es kerd ki a velemenyet a dietaval kapcsolatban! Az a legbiztosabb!!
2017. márc. 18. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Háziorvos mindenképp, nem ártana egy labort is csináltatni, ha már kiskorod óta duci vagy akkor annak szervi oka is lehet.

Ha ezt kizárják akkor utána érdemes dietetikussal egyeztetni, fejlődésben van a szervezeted, veszélyes lenne belekezdeni egy drasztikus diétába. A diéta mellett a másik kulcsfontosságú dolog pedig a mozgás. Sok sikert és kitartást! :)

2017. márc. 18. 10:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen orvoshoz biztos megyek ezt már szüleimmel is letárgyaltam.
2017. márc. 18. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Van az iskoládban védőnő? Nekem gimiben ő segített, étrendet kaptam tőle, mozgás javaslatot és havonta járnom kellett hozzá méreckedni.

(Vérvételre is elküldött persze, hogy van-e a pajzsmirigyemmel baj)

2017. márc. 19. 00:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos :/
2017. márc. 19. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:

olvasd el a sárga kapszula című ebookot, valamint, ha a jövőben ilyen kérdésed van, a sport mozgás rovatban tedd fel, ne itt a nőklapja olvasók között...

egyébként, ha szekálnak, akkor soványan is szekálni fognak... én is dagi voltam ovitól 25éves koromig, de soha senki nem mert szekálni, mert tudta, hogy neki fog jobban fájni...

2017. márc. 19. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!