Haggaimester kérdése:
Mitől lehet nagy a hasam? A végtagjaim normálisak, de a hasamon sok zsir van. Mitől lehet ez? Mit tehetek ellene. Nem vagyok egy zabálos tipus.
Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 06:22
1/4 anonim válasza:
Mindenki máshol halmozza fel a zsírt, neked a hasad az elsődleges, ahova rakódik. Sporttal alakíthatsz rajta.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké, no de honnan jön össze a plusz zsir ha nem vagyok egy nagy zabálos fajta?
2016. jan. 22. 07:36
3/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül plusz, lehet, hogy normál mennyiség, csak nagyon egy helyen. Amúgy meg mennyiségileg nem kell sokat enned, ha az ételeid minősége gyengébb, zsírosodhatsz akkor is.
4/4 anonim válasza:
"Oké, no de honnan jön össze a plusz zsir ha nem vagyok egy nagy zabálos fajta?"
Rengetek kövér ezt mondja,megesznek egy fél disznót úgy gondolják kevés aztán dumálnak hogy nem értik miért híznak
A semmiből nem terem rád zsír fiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!