Mit tehetek kiálló nagy hasammal, ami nem hájas?
Figyelt kérdés
Vékony testalkatom van, vékony csontozat, vékony, izmos test. Rendszeresen sportolok, egészségesen táplálkozom. 170 centi vagyok és 55 kg. Szemből nézve még kockás is a hasam, megcsípve is alig lehet hájat fogni rajta, de oldalról olyan, mintha terhes lennék, vagy puffadt. Nincsenek gázaim, nem tudom mit lehet ezzel kezdeni.2013. júl. 28. 13:34
1/3 anonim válasza:
Pedig ez az étkezéstől van, valami nem tetszik a gyomrodnak ezért felfúvódott állapotban van, ha máshogy nem megy kérdezz meg egy ehhez szakértő embert, hogy milyen ételeket kellene kerülnöd.
Iszol szénsavas/cukros italokat? Azokat is kerülni kell, csak a sima víznél maradj!
2/3 anonim válasza:
Semmi szénsavas üdító,csak csapvíz,napi 2 csésze lugosító tea!
De kérdezz meg egy szakmebert is!
3/3 A kérdező kommentje:
ritkán iszom szénsavasat, cukrosat se szoktam, ahogy írtam egészségesen (és változatosan) táplálkozom. tehát egy dietetikust keressek? vagy gasztroenterológust?
2013. szept. 1. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!